Jessica Alba heeft advies voor nieuwe 'Fantastic Four'-actrice: "gewoon plezier hebben"

Jessica Alba heeft advies voor nieuwe 'Fantastic Four'-actrice: "gewoon plezier hebben"

Alba speelde de rol van Sue Storm in 2005 en 2007, gevolgd door Kate Mara in 2015 en nu Vanessa Kirby.

The Fantastic Four: First Steps is nu al bijna een maand bezig met filmen. Naast een paar foto's hebben we nog weinig van de Marvel-film gezien.

In de film verdedigen vier superhelden een alternatief New York tegen het kwaad. De hoofdrollen worden gespeeld door Pedro Pascal (Reed Richards), Ebon Moss-Bachrach (Ben Grimm), Joseph Quinn (Johnny Storm) en Vanessa Kirby (Sue Storm).

Jessica Alba
Die laatste krijgt nu advies. Jessica Alba, die Sue Storm speelde in 2005 en 2007, werd door Collider gevraagd wat ze tegen Kirby zou zeggen.
"Ik denk dat je gewoon plezier moet hebben," zo klonk haar antwoord.

Ze ging verder: "De fans zijn zo geweldig. Het was waarschijnlijk een van de beste tijden van mijn leven om de wereld rond te gaan en alle mensen te ontmoeten die gewoon van The Fantastic Four houden."

Terugkeer
Alba onthulde een tijdje terug dat ze dolgraag zou terugkeren naar Marvel om opnieuw in de huid van Storm te kruipen. "Ik zou de kans met beide handen aangrijpen," zei ze toen.


Kirby is de derde actrice die Storm, ook wel de Invisible Woman genoemd, zal spelen op het witte doek. Na Alba werd de rol in 2015 nog eens vertolkt door Kate Mara. Die film had minder succes.

NieuwsFilm

meest populair