Verrassende kostuums in 'The Fantastic Four' door Marvel Studios onthuld

Verrassende kostuums in 'The Fantastic Four' door Marvel Studios onthuld

De opnames van de meest geanticipeerde MCU-film zijn momenteel gaande.

Marvel Studios heeft tijdens de D23-expo een hoop onthuld. Er werden o.a. beelden van The Fantastic Four: First Steps getoond aan het publiek. De cast kon wegens de opnames niet aanwezig zijn bij de expo, maar ze hadden wel een kort filmpje opgenomen voor het D23-publiek.

Joseph Quinn speelt de rol van Johnny Storm/Human Torch en draagt in het korte filmpje zijn superheldenpak.

Details
Qua plot is er nog weinig bekend over The Fantastic Four, maar er zijn wel al wat algemene details bekend. Het speelt zich namelijk af in de jaren 60, hetzelfde tijdperk waarin het team debuteerde in Marvel Comics.

De film speelt zich niet af in de wereld van de rest van de MCU-films (Earth 616), maar het viertal zal hier uiteindelijk wel terechtkomen. Ze zijn namelijk te zien in Avengers: Doomsday en Avengers: Secret Wars.

Klassiek kostuum
Tijdens de presentatie van Marvel Studios bij D23 werd een kort filmpje getoond van Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Joseph Quinn en Ebon Moss-Bachrach op de set van de film. Quinn draagt in de video zijn Fantastic Four-kostuum.


Het ontwerp van het kostuum ligt in lijn met de retro-futuristische setting van de film. Het heeft duidelijk veel weg van de kostuums van de verhalen van John Byrne. Ook lijkt het verrassend veel op de kostuums uit de Roger Corman-film.

NieuwsFilm