Originele 'Fantastic Four'-ster wil dolgraag terugkeren naar Marvel: "ik zou de kans met beide handen aangrijpen"

Originele 'Fantastic Four'-ster wil dolgraag terugkeren naar Marvel: "ik zou de kans met beide handen aangrijpen"

De actrice speelde haar originele rol twee keer, in 2005 en in 2007.

Het is inmiddels 17 jaar geleden dat Jessica Alba voor het laatst te zien was als Sue Storm/Invisible Woman in de oude Fantastic Four-films, maar de rol heeft haar nog steeds niet verlaten.

Sterker nog, ze zou heel graag terugkeren naar Marvel om weer in de huid van Sue te kruipen. "Niemand heeft er met me over gepraat, maar ik zou de kans met beide handen aangrijpen," zo vertelt ze aan Entertainment Tonight.

Sue Storm
Alba vertolkte de rol in Fantastic Four (2005) en het vervolg Rise of the Silver Surfer (2007). Ook Ioan Gruffudd, Michael Chiklis en Chris Evans speelden daarin mee.

"Ik hield van die films en ze hebben mijn leven veranderd," aldus Alba. "Ik hield van [Sue] en had het gevoel dat ze destijds zo uniek was in het Marvel-universum. Er waren geen vrouwelijke superhelden zoals zij."

Deadpool & Wolverine
Alba werd gevraagd over een mogelijke terugkomst vanwege Deadpool & Wolverine. Die film komt later deze maand uit en er gaan veel geruchten over wie er in de film kan verschijnen, waaronder de originele cast uit Fantastic Four.


Intussen bereidt Marvel zich voor om een nieuwe Fantastic Four-film te draaien. Daarin zal de rol van Sue vertolkt worden door Vanessa Kirby, met medespelers als Pedro Pascal, Ebon Moss-Bachrach en Joseph Quinn.

NieuwsFilm

meest populair