DC Universe: James Gunn hint naar Martian Manhunter met cryptische foto

DC Universe: James Gunn hint naar Martian Manhunter met cryptische foto

Zijn deze koekjes de sleutel tot de komst van de groene alien?

James Gunn is druk bezig met het opbouwen van het nieuwe DC Universe. De regisseur is net klaar met het filmen van Superman en neemt momenteel het tweede seizoen van de serie Peacemaker op.

Toch blijft het hoofd van DC Studios nog steeds actief op sociale media. Toen een fan op Threads een lijst maakte van momenten uit de stripboeken die hij in de films wil zien, reageerde Gunn met een nogal cryptische foto.

Chocos
"Ik kan niet wachten om deze momenten (en nog duizenden meer) op het grote scherm te zien," zo schrijft Gunn. De foto bij zijn bericht is van Chocos, de DC-versie van koekjesmerk Oreo.

Chocos zijn in de stripboeken de favoriete koekjes van Martian Manhunter, ook wel J'onn J'onzz genoemd. J'onzz is een superheld van Mars die net zoals Superman kan vliegen. Ook heeft hij telepathische krachten.

Harry Lenix
Martian Manhunter was al eerder te zien aan het einde van Zack Snyder's Justice League, waarin hij werd gespeeld door Harry Lenix. Lenix gaf onlangs aan graag terug te willen keren als het personage.

Post by @jamesgunn
View on Threads



NieuwsFilm

meest populair