Ryan Reynolds klopt aan bij Marvel: "Breng Wesley Snipes terug voor Blade 4!"

Ryan Reynolds klopt aan bij Marvel: "Breng Wesley Snipes terug voor Blade 4!"

De 'Deadpool'-acteur vindt dat zijn vriend en collega het zeker verdient.

Deadpool & Wolverine is een gigantische hit voor Marvel. De blockbuster, die nu al de meest succesvolle R-rated film aller tijden is, zit vol met cameo's. Mocht je deze nog niet gezien hebben, lees dan niet verder: SPOILERS volgen!

De hoofdrollen zijn natuurlijk weggelegd voor Ryan Reynolds en Hugh Jackman, maar heel wat andere grote namen duiken ook op in de film. Zo zien we Henry Cavill als een alternatieve Wolverine, keert Jennifer Garner terug als Elektra en kruipt Channing Tatum eindelijk in de huid van Gambit.

De grote smaakmaker
De meeste filmfans waren echter het meest blij met Wesley Snipes' rol als Blade. Ook Reynolds vond het geweldig om opnieuw met de acteur te mogen samenwerken. Reynolds verscheen in Blade Trinity en gaf Snipes een klein rolletje in de nieuwe Deadpool, maar hij wil nu meer van hem zien.

Reynolds heeft Marvel gevraagd om Snipes terug te brengen voor een vierde Blade-avontuur. Op sociale media zegt de Deadpool-ster het volgende: "De bioscoopgangers waren door het dolle heen toen Wesley opdook als Blade. Ik heb dit nog nooit zo intens meegemaakt".

Meer
"Mensen waren echt aan het schreeuwen. Ze beleefden er zo veel plezier aan. Er is nog steeds zo veel liefde voor Blade. Breng hem terug alsjeblieft! Geef hem een 'send off' zoals dat het geval was met Logan. Dat verdient hij."



De fans zien dit ook wel zitten, aangezien talloze filmfanaten op sociale media vragen om de terugkeer van Snipes' Blade. Marvel heeft echter Mahershala Ali al gecast voor de reboot, maar hij lijkt er niet veel interesse meer in te hebben. Misschien komt het er dus wel van...

NieuwsFilm

meest populair