Fans weten het zeker: Henry Cavill wordt Wolverine in het Marvel Cinematic Universe

Fans weten het zeker: Henry Cavill wordt Wolverine in het Marvel Cinematic Universe

SPOILERS!! Onlangs werd we verrast, en dat moet haast wel een doel hebben...

Spoilers! Marvelfans zijn sinds de release van Deadpool & Wolverine (nog steeds niet gezien? Dan SPOILER WARNING!) druk bezig geweest met fantaseren over hoe de toekomst van het MCU eruit zal zien.

Hugh Jackman zei eerder in 2017 dat Logan zijn afscheid zou worden als de geklauwde mutant Wolverine, maar kwam hier eenmalig op terug nadat hij de eerste Deadpool-film zag. Maar hij is inmiddels wel alweer 55 jaar oud, dus de kans op toekomstige optredens lijkt vrij klein, zeker nu een nieuwe generatie X-Men binnenkort geïntegreerd gaat worden.

Kevin Feige hintte eerder al naar een nieuw gezicht
Tijdens de film is te zien hoe Deadpool het halve multiversum afzoekt op zoek naar een geschikte variant van Wolverine. Hij komt er verschillende tegen die allemaal gespeeld worden door Jackman, op eentje na.

Henry Cavill, die bij DC Studios net gedumpt is als Superman, verschijnt als een humeurige, sigaar rokende Wolverine die bezig is met het repareren van een motorfiets en duidelijk niet in de stemming is voor een goed gesprek.

Cavillerine
Fans vragen zich nu af of Marvel Studios aan het testen is of Cavill geaccepteerd wordt als de volgende acteur die de rol officieel op zich neemt. Anderen zijn ervan overtuigd dat dit een castingaankondiging is.


Ook interessant
Lachwekkend uiterlijk voor Marvel-personage Rhino in 'Kraven the Hunter'
In 2014 beleefde het Marvel-personage Rhino zijn filmdebuut in The Amazing Spider-Man 2. Niemand minder dan Paul Giamatti speelde de... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair