Beroemde actrice laat zich uit over haar grote superheldinnen comeback in 'Deadpool & Wolverine'

Beroemde actrice laat zich uit over haar grote superheldinnen comeback in 'Deadpool & Wolverine'

Bijna 20 jaar geleden was deze geliefde ster als laatst te zien als Elektra Natchios.

Deadpool & Wolverine is een groot succes. Natuurlijk zijn de hoofdrollen weggelegd voor Hugh Jackman en Ryan Reynolds, maar de blockbuster zit eveneens bomvol cameo's. Een actrice laat zich nu uit over haar terugkeer in de nieuwe Marvel-film.

Dit spreekt natuurlijk voor zich, maar let op: vanaf hieronder volgen spoilers!

Er deed al enige tijd een gerucht de ronde dat Jennifer Garner in de film te zien zou zijn als Elektra. Deze rol nam zij al vele jaren geleden op zich, in de Daredevil-flop, een rol die toen nog werd ingevuld door Ben Affleck.

Gesprekken
Net zoals de nodige andere grote Hollywood-sterren, had Garner een rol weten te scoren in Deadpool & Wolverine. De actrice had hier al gesprekken over gevoerd met Reynolds en regisseur Shawn Levy, toen de drie bekendheden samenwerkten aan The Adam Project.

Garner laat zich hier nu over uit: "Tijdens de opnames van 'The Adam Project' had ik het al over de terugkeer van Elektra Natchios in 'Deadpool 3' met Shawn en Ryan. Het ging er allemaal super geheimzinnig aan toe".

Training
De actrice vervolgt: "Ik heb Elektra niet gespeeld sinds 2004. Ik was fit, maar ik was niet 'Marvel-fit'. Ik heb hard moeten trainen, maar deze ongelofelijke droom is een realiteit geworden. Ik had een geweldig team om mij heen". Bekijk haar originele bericht hieronder.




NieuwsFilm

meest populair