Camila Mendes pakt hoofdrol in langverwachte fantasyfilm 'Masters of the Universe'

Camila Mendes pakt hoofdrol in langverwachte fantasyfilm 'Masters of the Universe'

De He-Man-verfilming van Travis Knight komt op 5 juni 2026 eindelijk naar de bioscoop.

Camila Mendes voegt zich bij de cast van de langverwachte He-Man film. De actrice uit Do Revenge, Upgraded en de serie Riverdale testte samen met andere actrices en kwam als beste naar voren.

Dat meldt The Hollywood Reporter. Volgens de website speelt Mendes de rol van Teela in de film, die Masters of the Universe zal heten. Nicholas Galitzine (The Idea of You) werd al eerder gecast als He-Man.

Langverwacht
Hollywood probeert al jarenlang een nieuwe He-Man-film te maken. In 1987 was er al een film met Dolph Lundgren, maar dat was een regelrechte flop.

Sinds 2007 hebben verschillende studio's zich aan een nieuwe versie gewaagd. Nu lijkt die er eindelijk te komen. Travis Knight (Bumblebee) gaat de film regisseren, naar een script van Chris Butler (Kubo and the Two Strings).

He-Man
Masters of the Universe gaat over de planeet Eternia waarop prins Adam zijn koninkrijk verdedigt tegen de kwaadaardige Skeletor. Met behulp van zijn zwaard verandert Adam in de bovenmenselijke He-Man.



Teela, de vrouwelijke hoofdrol, is de kapitein van de koninklijke wacht en vaak ook de geliefde van prins Adam/He-Man. Als geduchte krijger staat zij hem bij in zijn strijd tegen Skeletor.

Reactie van Mendes
In een Instagram-post reageert Mendes zelf op het nieuws. "[Ik] kan nog steeds niet geloven dat dit echt is," zo schrijft ze. "Bedankt [Amazon, Mattel en Knight] voor jullie geloof in mij als jullie Teela. Laten we naar Eternia gaan!!!"



Masters of the Universe zal naar verwachting volgend jaar in productie gaan. De film staat momenteel gepland voor een bioscooprelease op 5 juni 2026.

NieuwsFilm

meest populair