Chris Hemsworth aan leugendetector: durft vraag over Dwayne Johnson niet te beantwoorden

Chris Hemsworth aan leugendetector: durft vraag over Dwayne Johnson niet te beantwoorden

Chris Hemsworth heeft moeite met dilemma's tijdens een leugendetector-test van Vanity Fair.

Chris Hemsworth had het moeilijk aan de leugendetector. Moest hij belangrijke mensen in zijn leven afvallen of zichzelf?

De delicate onderwerpen leveren in elk geval leuke momenten op in de YouTube-video van Vanity Fair. De acteur is door zijn rollen in Thor en Extraction gebombardeerd als actieheld. Als Chris Hemsworth gevraagd wordt of hij beter is dan Dwayne Johnson heeft hij het moeilijk.

Goede actiehelden
Hij antwoordt met: "Ik vind antwoorden op zulke vragen niet fijn. Waar ben ik beter in? Wat bedoel je? Hij is een goede actieheld, hij is een geweldige actieheld. Of ik beter ben? Dit zal ontleed worden - hij zal me ontleden. Wie beter is, weiger ik te beantwoorden, want dan ben ik de slechterik."

Als hem gevraagd wordt of hij een betere actieheld is dan Jason Momoa schiet hij in de lach. Chris zegt: "Ik hou van hem. Twee geweldige actiehelden. Zou ik hen inmaken? Ja. In het echt dan."

Goede acteurs
Volgens de test loog hij niet. Hij sprak ook de waarheid toen hij vertelde dat hij de lieveling is van zijn ouders. Chris heeft twee broers die in Australië erg beroemd zijn als acteur - net als hij.



NieuwsFilm

meest populair