Eerste reacties 'Alien: Romulus': "beste film van het jaar"

Eerste reacties 'Alien: Romulus': "beste film van het jaar"

Deze moet elke horrorfanaat zo te horen van gaan genieten op het allergrootste scherm!

Enkele dagen geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over de Alien: Romulus, waarvan gezegd wordt dat deze de beste start van de complete filmreeks zal kennen. Of dat zal uitkomen moet nog blijken, maar de eerste reacties zijn wel al fantastisch.

Het nieuwe hoofdstuk werd gemaakt door regisseur Fede Alvaraz, die al eerder hoge ogen wist te gooien met de horrorfilm Don't Breathe. In zijn film maken we kennis met een groep jonge ruimtekolonisten, die het verlaten Romulus ruimtestation ontdekken.

Nachtmerrie
Zij besluiten dit te onderzoeken, in de hoop iets van waarde te vinden. Eenmaal aan boord komen de ruimtevaarders erachter dat Romulus toch niet verlaten is. Al snel wordt de groep van alle kanten aangevallen en is het nog maar de vraag of ze dit schip levend kunnen verlaten.

Blijkbaar staat ons iets heel moois te wachten. De eerste reacties op de blockbuster zijn namelijk op het internet opgedoken. Op sociale media laten de eerste gelukkige bioscoopgangers zich uit over de film, die nu al door sommigen 'de beste film van het jaar wordt genoemd'.

Kijken
Of dit allemaal klopt, daar komen we over 5 dagen tijd achter. Vanaf 15 augustus zal Alien: Romulus namelijk in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Nog niet overtuigd? Misschien kunnen de onderstaande reviews daar verandering in brengen.











NieuwsFilm