Steven Spielberg opperde om specifieke kus in de kaskraker 'Twisters' te verwijderen

Steven Spielberg opperde om specifieke kus in de kaskraker 'Twisters' te verwijderen

Spielberg stelde voor dat de twee elkaar niet kussen, een beslissing waar de acteurs en regisseur Lee Isaac Chung het mee eens waren

We hebben het aan Steven Spielberg te danken dat Glen Powell en Daisy Edgar-Jones aan het einde van Twisters geen kus delen.

In een interview met Collider onthulden Edgar-Jones en Powell dat Spielberg voorstelde dat de twee elkaar niet kussen op het einde van de film, een beslissing waar de acteurs en regisseur Lee Isaac Chung het mee eens waren.

Iets heel moois
"Ik denk dat het de film eigenlijk niet te clichématig laat aanvoelen. Ik denk dat er iets heel moois in zit," vindt Edgar-Jones.

De actrice legt uit dat de niet-kus zorgt voor een open einde: "Dit is niet het einde van hun verhaal. Ze worden verenigd door hun gedeelde passie voor iets."

Waar ze van houdt
"Ze delen dit ding, en Kate's (Edgar-Jones) passie wordt nieuw leven ingeblazen, en haar gevoel van thuis wordt nieuw leven ingeblazen," voegt Powell toe.



"Ik denk dat deze film niet gaat over het vinden van de liefde," legt de acteur uit. "Het is Kate (Edgar-Jones) terugbrengen naar het ding waar ze van houdt, namelijk stormjagen."

Een goede opmerking
"Ik heb het gevoel dat een kus niet representatief zou zijn voor het juiste doel aan het einde van de film. Het is een goede opmerking van Spielberg," aldus Powell.



Twisters, zonder een kus op het einde, is nu te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair