Daisy Edgar-Jones uit 'Twisters' zegt dat ze nu "een beetje verslaafd" is: "Ik heb het virus te pakken"

Daisy Edgar-Jones uit 'Twisters' zegt dat ze nu "een beetje verslaafd" is: "Ik heb het virus te pakken"

Tijdens de première van de film in Los Angeles op donderdag vertelde de actrice over het filmen van een rampenfilm en de stunts die hierbij komen kijken.

Daisy Edgar-Jones vertelt in een interview met The Hollywood Reporter dat haar hoofdrol van meteoroloog in Twisters "stuntzwaar werk" is en dat ze er "nu een beetje verslaafd aan" is.

Edgar-Jones speelt meteoroloog Kate Cooper die naar Oklahoma gelokt wordt om hier een nieuw tornado-trackingsysteem te testen.

De stunts van de rampenfilm
Hier kruist ze het pad van Tyler Owens (Glen Powell), een social media-ster die zijn stormchasingavonturen post. Samen met hun team jagen ze achter de grootste tornado's aan.

Tijdens de première van de film in Los Angeles op donderdag vertelde de actrice over het filmen van een rampenfilm en de stunts die hierbij komen kijken: "Het was zo leuk."

Wind, regen en puin
"De meeste stunts werden geteisterd door wind, regen en puin, dus het was absoluut een interessante filmervaring," aldus Edgar-Jones.



"Het was zo'n stuntzwaar werk en ik had nog nooit echt goede stunts uitgevoerd", legde de actrice uit. "Ik ben er nu een beetje verslaafd aan, ik heb het virus te pakken,"

Twisters is vanaf aanstaande donderdag 18 juli te zien in de Nederlandse bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair