Kevin Feige wees twee topkandidaten af voor de regie van 'Avengers 5'

Kevin Feige wees twee topkandidaten af voor de regie van 'Avengers 5'

De MCU-kopman is niet zomaar van iedereen fan om in de regiestoel plaats te nemen...

De volgende twee 'Avengers'-films blijven onderwerp van gesprek sinds vooral het ontslag van acteur Jonathan Majors als Kang the Conqueror alle plannen voor het ambitieuze Phase 5 veranderde.

Marvel Studios probeert momenteel momenteel regisseurs te vinden om de langverwachte projecten te leiden. Van gesprekken met Shawn Levy (Deadpool & Wolverine) tot aan de terugkeer van de Russo-broertjes.

Het zoeken gaat verder
Maar een recent rapport van 'Puck News' onthulde onlangs nóg twee namen die kort in de race waren. Het gaat hier om Greg Berlanti (Love, Simon en Fly Me to the Moon) en Noah Hawley (Lucy in the Sky).

Zij kwamen vanuit het talentenbureau CAA, maar werden afgewezen door MCU-kopman Kevin Feige die totaal geen heil zag in de beide heren.

Releases in mei 2026 en mei 2027
Zowel Berlanti als Hawley hebben al ervaring op het gebied van superhelden. Berlanti wordt beschouwd als een van de architecten van The CW's Arrowverse die sinds 2012 bijna elke DC-show produceert.


Hawley creëerde ondertussen de 'X-Men' spin-off serie Legion en was bezig met het ontwikkelen van een 'Doctor Doom'-solofilm voordat de rechten van het personage weer terugkeerden naar Marvel Studios.

NieuwsFilm

meest populair