Shawn Levy voor 'Avengers 5'? Marvel naar verluidt zéér tevreden met 'Deadpool & Wolverine'

Shawn Levy voor 'Avengers 5'? Marvel naar verluidt zéér tevreden met 'Deadpool & Wolverine'

Er wordt druk gepraat achter de schermen in aanloop naar de release...

Het lijkt erop dat kopman Kevin Feige en Marvel Studios mogelijk hun favoriete regisseur in gedachten hebben voor Avengers 5: The Kang Dynasty, het langverwachte volgende deel in de MCU-reeks.

Ze hebben de afgelopen tijd gewerkt aan een aantal projecten in de niet al te verre toekomst, nadat cruciale titels als Fantastic Four en de derde Deadpool-film Deadpool & Wolverine van de grond kwamen.

Veel vertrouwen in zijn talenten
Laatstgenoemde lijkt eindelijk de megahit te worden die Marvel hard nodig heeft, en de man achter de camera, Shawn Levy, wordt blijkbaar een nóg grotere klus aangeboden voor een riant salarisstrookje.

Volgens een nieuw rapport van 'Deadline' is Levy momenteel de topkeuze om de vijfde Avengers te regisseren. Hij heeft al intern erover gesproken en het meest recente script van Michael Waldron gelezen.

Creatieve sleutels overhandigen
Tot zover het proces en de eindontwikkeling is nog lang niet rond. De kans is namelijk groot dat Levy er vanaf ziet, aangezien hij betrokken is bij het laatste seizoen van Stranger Things en een Star Wars-film gaat leiden.



NieuwsFilm

meest populair