Marvel wil zijn sterren terug voor regie 'Avengers 5' en 'Avengers 6'

Marvel wil zijn sterren terug voor regie 'Avengers 5' en 'Avengers 6'

Aangezien de eerste van de twee blockbusters al in 2026 moet verschijnen.

Marvel brengt elk jaar de nodige films en series uit, maar hun grootste aanstaande blockbuster is zonder enige twijfel Avengers 5. Hier is echter nog geen regisseur voor gevonden. Nu blijkt dat er gesprekken gevoerd worden met het bekende duo Joe en Anthony Russo.

Het is niet zo vreemd dat Marvel overweegt het succesvolle duo terug te brengen. De Russo broertjes wisten natuurlijk al eerder hoge ogen te gooien met het Avengers-tweeluik Infinity War en Endgame.

Nieuw plan
De afgelopen jaren is Marvel minder succesvol. Niet alle projecten worden even goed onthaald. Het zou kunnen dat filmliefhebbers enigszins uitgekeken zijn op het superheldengenre, maar misschien dat de Russo's hier toch verandering in kunnen brengen.

Meerdere (film)websites melden nu namelijk dat de gebroeders Russo in gesprek zijn met Marvel. Ondanks het feit dat het hier gaat om vroege onderhandelingen om terug te keren, weten we wel dat het hier niet gaat om één film maar om de volgende twee Avengers-blockbusters.

Snel handelen
Maandenlang doen al allerlei namen de ronde, waaronder die van Deadpool & Wolverine-regisseur Shawn Levy. Marvel zal echter tempo moeten maken, omdat Avengers 5 volgens planning in 2026 moet uitkomen. Meer nieuws zal ongetwijfeld snel volgen.



NieuwsFilm

meest populair