Laatste trailer 'Deadpool & Wolverine' onthult een waanzinnige Marvel-cameo

Laatste trailer 'Deadpool & Wolverine' onthult een waanzinnige Marvel-cameo

Het duurt nu echt niet lang meer: aankomende week verschijnt de enige MCU-film van het jaar.

Aankomende woensdag gaat de enige bioscoopfilm in het Marvel Cinematic Universe in 2024 in première in de Nederlandse bioscopen: Deadpool & Wolverine. Mocht je nog niet helemaal warmgelopen zijn voor de grootse team-up, dan hebben we hieronder de allerlaatste officiële trailer.

Probeer je de afgelopen weken alle spoilers te ontlopen, dan is het aan te raden om de onderstaande trailer niet te kijken. Uiteraard zitten deze vol allerlei nieuwe beelden en er zit zelfs een enorme cameo in.

Op naar 2025
Deadpool & Wolverine van regisseur Shawn Levy (Free Guy, Real Steel) is de eerste film in het MCU sinds de flop The Marvels en moet een brug vormen tussen de voor velen zwakke start van The Multiverse Saga die volgt op de zeer succesvolle The Infinity Saga rond de zes originele MCU-Avengers en Thanos.

Na Deadpool & Wolverine volgt Captain America: Brave New World, check hier de recente trailer, begin 2025. In dat jaar verschijnen - als alles gaat zoals nu gepland - ook de films Thunderbolts*, Fantastic Four en Blade. Voor het jaar daarop staat vooralsnog alleen Avengers 5 gepland, wie weet wel Avengers vs. X-Men.

Laatste trailer
Maar eerst dus nog Deadpool & Wolverine, waarin het Multiverse opnieuw door elkaar wordt geschud. Dit keer door Deadpool en Wolverine. Hieronder de beelden, inclusief die onverwachte cameo. Je bent gewaarschuwd!


Ook interessant
Marvel Studios pakt groots uit en onthult de toekomstplannen tijdens Comic-Con
De plannen van Marvel Studios zijn de afgelopen jaren flink door elkaar gegooid. Stakingen en tegenvallende films en series zorgden ervoor dat de pauzeknop werd ingedrukt en releasedatums werden.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair