Explosieve eerste trailer 'Captain America: Brave New World' onthult Harrison Ford als Red Hulk

Explosieve eerste trailer 'Captain America: Brave New World' onthult Harrison Ford als Red Hulk

Sam Wilsons Captain America neemt het gelijk al op tegen een sterke opponent.

Marvel Studios heeft zojuist de eerste trailer van Captain America: Brave New World uitgebracht. In deze film heeft Sam Wilson (Anthony Mackie) het stokje van Steve Rogers overgenomen en krijgt hij te maken met Thaddeus Ross/Red Hulk (Harrison Ford).

Ford neemt de rol van Thaddeus Ross over van William Hurt, die op 15 maart 2022 op 71-jarige leeftijd overleed.

Synopsis
De officiële synopsis van de film luidt als volgt: Na een ontmoeting met de nieuw gekozen Amerikaanse president Thaddeus Ross (Harrison Ford), komt Sam (Mackie) midden in een internationaal incident terecht.

Hij moet de reden achter een snode mondiale plot ontdekken voordat het ware meesterbrein de hele wereld rood laat zien.

Oude en nieuw gezichten
In de trailer zien we een aantal bekende gezichten uit de Disney+-serie The Falcon and the Winter Soldier, namelijk Joaquin Torres/Falcon (Danny Ramirez) en Isaiah Bradley (Carl Lumbly). Verder keert Tim Blake Nelson na zestien jaar terug als Samuel Sterns, een personage uit The Incredible Hulk.


Er zijn natuurlijk ook een hoop nieuwe acteurs die het MCU betreden in Brave New World. In de trailer zien we vooral Giancarlo Esposito in een nog onbekende rol, maar ook Shira Haas en Xosha Roquemore zitten in de film. Captain America: Brave New World verschijnt in februari 2025 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair