Groot gerucht: Marvel Studios kondigt volgende week 'Avengers vs. X-Men' aan

Groot gerucht: Marvel Studios kondigt volgende week 'Avengers vs. X-Men' aan

Wat gaat Marvel Studios doen met de vijfde Avengers-film die in 2026 moet verschijnen?

Eerder dit jaar voelde Marvel Studios zich genoodzaakt om acteur Jonathan Majors te ontslaan. Majors speelde Kang the Conqueror in het Marvel Cinematic Universe, maar werd eind 2023 schuldig bevonden aan het mishandelen van zijn ex-vriendin.

Het gevolg was dat de vijfde Avengers-film Avengers: The Kang Dynasty zijn titel verloor. Aangezien de film voor mei 2026 gepland staat, zijn de fans benieuwd wat Marvel Studios gaat doen met de vijfde film. Onderstaand bericht moet je duidelijk met een korreltje zout nemen. Mocht het waar zijn, dan staat de fans behoorlijk wat te wachten.

Avengers 5
Eind deze maand vindt in San Diego het jaarlijkse Comic-Con plaats en Marvel Studios geeft dan een blik op de films en series die komende jaren gaan verschijnen in het MCU. Waarschijnlijk krijgen we de nodige nieuwe plannen te horen, en vermoedelijk ook de titel van Avengers 5.

Na flink wat minder goed ontvangen en presterende producties zal Marvel Studios een charmeoffensief moeten inzetten en met de X-Men achter de hand lijkt de studio een grote troef in handen te hebben. Het gerucht gaat nu dat Avengers vs. X-Men wordt aangekondigd.

Avengers vs. X-Men
Volgens scooper Alex Perez van The Cosmic Circus gaat Marvel Studios volgende week zaterdag Avengers vs. X-Men aankondigen. Als dit waar blijkt te zijn, dan krijgen we voorafgaand aan Avengers: Secret Wars misschien wel een veel interessantere Avengers-film te zien dan The Kang Dynasty. Wie weet laat het aanstaande Deadpool & Wolverine een hintje vallen.


Overigens zouden de Russo Brothers (The Winter Soldier, Civil War, Infinity War, Endgame) in gesprek zijn om beide Avengers-films te regisseren. Het is bekend dat zij dolgraag Secret Wars zouden willen maken, dus wie weet kiezen ze ervoor om ook Avengers vs. X-Men te regisseren.

Ook interessant
Marvel wil zijn sterren terug voor regie 'Avengers 5' en 'Avengers 6'
Marvel brengt elk jaar de nodige films en series uit, maar hun grootste aanstaande blockbuster is zonder enige twijfel Avengers 5. Hier is echter nog geen.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair