Katy Perry onthult dat de 'toverstok' van Orlando Bloom hun redding is

Katy Perry onthult dat de 'toverstok' van Orlando Bloom hun redding is

Katy Perry maakt een grappige opmerking over Orlando Bloom tijdens live stream op TikTok.

Onlangs grapte Katy Perry dat ze dol is op Orlando Bloom - en dat dat niet alleen is vanwege zijn acteertalenten in Lord of the Rings, Pirates of the Caribbean en Gran Turismo.

Fans vinden het geweldig als de beroemde zangeres live inschakelt als ze iets aan het doen is, zoals het signeren van cd's en foto's. Ze kunnen dan vragen stellen die Katy kan beantwoorden. Een stukje werd op TikTok gedeeld door een fan-account.

Grote grap
Zo vroeg een fan tot haar grote hilariteit: "Vertel ons over de magische stok van Orlando Bloom." Katy grapte terug: "Wel, we zijn al een tijd samen, dus hij heeft een magisch trucje."

Daarna antwoordde ze serieuzer: "Nee, het is zijn hart. En hij gaf me het mooiste cadeau ooit: Daisy Dove Bloom. Katy en Orlando zijn sinds 2016 samen en hebben een dochtertje van 3 jaar oud."

Verdriet wegdrinken
Daarna ging Katy in op de EK-finale tussen Engeland en Spanje. Ze zong een Brits voetballiedje en vertelde dat de Britten bedroefd waren na de finale en dat verdriet hebben weggedronken in barretjes.

@thekardashianshq @thekardashiansHQ Go watch part 2 katy perry played a sneak peak of her song on the album #fypage #katyperry #143 #newalbum #fpy? #tiktok #katycats #newsong #orlandobloom ? original sound - thekardashiansHQ


NieuwsFilm

meest populair