De stijl en 'looks' van Pierce Brosnan (71) maken nog steeds enorm veel indruk

De stijl en 'looks' van Pierce Brosnan (71) maken nog steeds enorm veel indruk

Pierce Brosnan schittert als stijlvolle gentleman in een donkerblauw pak bij Wimbledon.

Pierce Brosnan bewees laatst opnieuw dat hij perfect gecast was als James Bond. De 71-jarige ster werd namelijk in stijl gespot bij Wimbledon.

De acteur uit Die Another Day en The World Is Not Enough droeg een donkerblauw maatpak van Ralph Lauren. Het is zoals GQ schreef in het bijgevoegde Instagram-bericht een "slick, old school but hella cool suits".

Echte gentleman
Bij de reacties zei iemand dat het zo'n ongelooflijk elegant pak is en dat het jammer is dat niet meer heren dat tegenwoordig dragen. Een ander zei treffend dat Bond eerder Pierce probeert na te doen. Pierce Brosnan staat immers bekend om zijn perfect chique voorkomen.

Volgens het artikel hier van GQ oogde Pierce Brosnan knapper dan ooit bij de tennismatch. Ook zette hij de jongere generatie te kijk, want tot en met zijn accessoires aan toe was hij gekleed als de perfecte gentleman.

Nieuwe film
Op zijn Instagram meldden Pierce en Netflix dat de nieuwe film met hem in productie is gegaan. Aan The Thursday Murder Club werken ook Helen Mirren, Ben Kingsley en Celia Imrie. Een indrukwekkend gezelschap.



NieuwsFilm

meest populair