Sterk bekeken pikante Netflix Original bezorgt Netflix-kijkers een behoorlijk speels avondje

Sterk bekeken pikante Netflix Original bezorgt Netflix-kijkers een behoorlijk speels avondje

De Duitse komedie Spieleabend is nieuw op Netflix, en op plaats negen in de top 10.

Er verschijnen nog steeds niet zo heel veel Nederlandse Originals op Netflix. De streamingdienst focust zich eerder op andere landen. Nu staat er opnieuw een nieuwe Duitse Netflix-film in de top 10: de komedie Spieleabend.

Spieleabend alias Blame the Game komt van regisseur Marco Petry en Netflix omschrijft de film met woorden als "geestig, grappig" en "comedy". Je ziet rollen van onder andere Anna Maria Mühe, Axel Stein, Edin Hasanovic en Haviland Stillwell.

Redelijk ontvangen
Veel ontvangstcijfers zijn er niet. Op Rotten Tomatoes staan op het moment van schrijven slechts twee recensies en de IMDb noteert voorlopig op een 5,4 na 515 stemmen. "Blame the Game is op zijn best middelmatig, maar het is in ieder geval leuk," vindt Daniel Hart van Ready Steady Cut.

FilmTotaal-recensent Dirk Sung van Aalsburg schreef in zijn recensie: "De humor in Spieleabend is voorspelbaar en veelal gebaseerd op stereotypen zoals de arrogante tandarts of de carrièrebitch, maar de film brengt het allemaal zo ongecompliceerd dat het toch prima wegkijkt."

Nu op Netflix
Heb jij wel zin in deze Duitse komedie? Je vindt Spieleabend nu hier op Netflix.


De synopsis op Netflix: Pia nodigt haar nieuwe vriend Jan uit op haar vaste spelletjesavond, maar de onaangekondigde komst van Pia's ex verhoogt de inzet voor iedereen.

Ook interessant
Deze spannende thriller op Netflix houdt kijkers aan de buis gekluisterd
De Netflix Top 10 is weer een Italiaanse Netflix-film rijker. De thriller Svaniti Nella Notte alias Vanished Into the Night komt namelijk binnen op de vijfde plaats. Misschien is de film ook wel iets voor jou? [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair