Svaniti nella notte

Een vader, die verwikkeld is in een moeilijke scheiding, begint aan een gevaarlijke missie wanneer zijn kinderen verdwijnen uit hun afgelegen landhuis.

Alt titel
Septimo
Regie
Renato De Maria
Cast
Annabelle Wallis, Riccardo Scamarcio, Massimiliano Gallo, Gerhard Koloneci, Radu Murarasu, Bruno Ricci, Elena Riccardi.
Release
11.07.2024

Filmtotaal Recensie

Regie: Renato de Maria | Scenario: Luca Infascelli, Francesca Marciano| Cast: Riccardo Scamarcio (Pietro), Anabelle Wallis (Elena), Massimiliano Gallo (Nicola), Gaia Coletti (Bianca), Lorenzo Ferrante (Giovanni), Bruno Ricci (Maresciallo), e.a. | Speelduur: 92 minuten | Jaar: 2024

Pietro heeft het zweet op zijn voorhoofd staan en een verwilderde blik in zijn ogen. Hij spoedt zich naar de afgesproken plek, onderweg de blikken van andere mensen vermijdend. Iedereen lijkt iets van hem te willen; iedereen is verdacht. Zal Pietro op tijd aankomen? Deze situatie komt meerdere keren voor in de Italiaanse thriller Svaniti nella Notte ('verdwenen in de nacht'). De protagonist moet namelijk alles op alles zetten om zijn geliefden te redden en de tijd werkt daarbij niet in zijn voordeel.

Pietro en zijn gezin brachten vroeger fijne vakanties door, varend en zwemmend in de blauwe zee bij Bari, maar zijn leven is nu een zooitje. Hij sloot een veel te hoge hypotheek voor zijn huis af en hij heeft daarnaast gokschulden. Zijn dure optrekje wordt omringd door cactussen en spinnenwebben die de prooidieren in kleverige draden gevangen houden. Maar als Pietro's geliefden verdwijnen in de mediterrane avond, begint de nachtmerrie pas echt.

alle artikelen (1)

Svaniti nella notte Nieuwsberichten