Arnold Schwarzenegger zei ooit dit over Sylvester Stallone: "Hij kan zelfs mijn Lulu niet aan"

Arnold Schwarzenegger zei ooit dit over Sylvester Stallone: "Hij kan zelfs mijn Lulu niet aan"

Arnold en Sylvester grappen over een geleende machinegeweer en hun huisdieren bij FUBAR-première.

Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone gingen van aartsrivalen naar besties in Hollywood. Heel even leek bij de première van FUBAR dat de relatoe over was, want volgens Arnold kon Sylvester zijn Lulu niet aan. Pardon?

Arnold bleek achteraf niet zijn mannelijkheid te bedoelen - gelukkig. De virale opmerking komt door interviewer Kevin McCarthy, groot fan van beide sterren. Hij had hier in dit interview van Fox5 een boodschap van Sylvester voor Arnold.

Machinegeweer terug
Kevin had 'Sly' net een dag eerder geïnterviewd. Kevin vertelde aan Arnold dat hij aan Sly gevraagd had of hij Arnold nog iets wilde vertellen. Sylvester zei: "Vertel hem dat ik mijn machinegeweer terug wil, anders kidnap ik zijn ezel."

Kennelijk had Arnold een props van een eerdere samenwerking mee. Zo speelden beiden in Escape Plan en Expendables 3. Arnold reageerde met: "We discussiëren altijd. Maar het gebeurt soms dat we spullen krijgen als machinegeweren en die dan niet gebruiken die dag op de filmset."

Lulu wil autoriteit
Arnold vervolgde over hun bromance: "Maar weet je, ik kan al zijn machinegeweren aan. Hij kan mijn Lulu niet aan. Ze zou hem bijten en vertrappen, want ze heeft autoriteit nodig maar ook liefde. Ik denk niet dat hij dat kan. Ze trapt daar niet in."



NieuwsFilm

meest populair