Orlando Bloom gaat mee in de rage: "dapper en sterk"

Orlando Bloom gaat mee in de rage: "dapper en sterk"

Orlando Bloom gebruikt Wim Hof's ademhalingstechniek en ijsbaden om fit te blijven.

De wereld raakt doordrongen van onze eigen Wim Hof. De 65-jarige Nederlandse coach heeft veel succes met zijn ademhalingstechnieken. Ook Orlando Bloom lijkt een ijsbad te omarmen met de ademhalingen volgens de Wim Hof methode.

In een Instagram-video stapt de acteur uit Lord of the Rings een ijsbad in, gaat kopje onder en stapt het bad weer uit. Het ziet er ontspannen uit, maar de reactie van Orlando aan het eind zegt genoeg.

Erg afgetraind
Het is niet duidelijk of die reset met een tank van het bedrijf Renu Therapy voor een nieuwe filmrol is. Maar feit is dat Orlando Bloom er afgetraind uitziet. Dat viel niet zo op in de film Gran Turismo vorig jaar.

Acteurs als Chris Hemsworth en Mark Wahlberg zweren bij dagelijkse ijsbaden om sneller droge spieren te kweken en vet af te breken. Elke ster doet zo'n bad wel onder begeleiding van een personal trainer. Dat is bij Orlando niet anders.

Flink blozen
Bij de reacties staan complimenten waar Orlando van zou kunnen gaan blozen. Zo zegt iemand dat hij net als een fles wijn rijpt en met de jaren beter wordt. Een ander vindt hem dapper en sterk, want er is wilskracht en rust nodig om die kou te kunnen trotseren.



NieuwsFilm

meest populair