Russell Crowe lijkt geheel niet meer op de 'Gladiator' dankzij vele extra kilo's

Russell Crowe lijkt geheel niet meer op de 'Gladiator' dankzij vele extra kilo's

Russell Crowe's uiterlijk is veranderd sinds zijn doorbraak in Gladiator, maar hij blijft actief.

Sommige sterren lijken niet veel ouder te worden. Dat is best knap als ze meer dan 30 jaar in films te zien zijn, zoals Tom Cruise (61) en Brad Pitt (60). Opvallend is dan ook dat Russell Crowe (60) op leeftijd toont.

Russell Crowe raakte beroemd met zijn rol in Gladiator uit 2000. Hij moest destijds hard trainen om overtuigend over te komen als legercommandant en gladiator. Dat sterke postuur wist hij nog lang vol te houden.

Van krachtpatser naar mens
Zo zag hij er in Robin Hood uit 2010 nog steeds krachtig uit. Daarna raakte zijn sixpack zoek en is hij nu voor Hollywood-begrippen best gezet. Maar Russell zit nog steeds onverminderd lekker in zijn vel, ondanks de vele extra kilo's.

Russell Crowe speelt nog steeds in films met rollen die passen bij zijn postuur. Kijk maar eens naar films als The Pope's Exorcist, Land of Bad en Thor: Love and Thunder. Toch zijn sommige kijkers erg verbaasd over zijn uiterlijk in het onderstaand Instagram-bericht van enews.

Soms verandert er niets
Een reactie zegt: "That's Russell Crowe?!" en een ander schrijft: "Stop, ik dacht dat het die kerel uit Roseanne was. Mijn zicht wordt slecht." Een derde vindt het vervelend dat Russell nog steeds ongezouten kritiek levert zonder na te denken. Kennelijk veranderen sommige dingen toch niet.



NieuwsFilm

meest populair