Zo wil iedereen wel met Katy Perry een beschuitje eten

Zo wil iedereen wel met Katy Perry een beschuitje eten

De bekende zangeres Katy Perry is ook vaak te horen in animatiefilms.

Het was de laatste tijd misschien net iets stiller rond Katy Perry dan veel fans zouden willen. Voor hen komt daar nu verandering in. Ze brengt binnenkort een compleet nieuw nummer uit met de titel Woman's World.

Uiteraard zal ze het nieuwe nummer flink gaan promoten en op haar Instagram verschenen opvallende beelden. Ze is namelijk in een behoorlijk schaars outfit te zien. Haar 206 miljoen volgers kijken mee.

Films
Naast talloze videoclips nam ze ook al enkele films op. Zo was ze in 2011 te horen in de The Smurfs (2011) en twee jaar later in The Smurfs 2 (2013), uiteraard als Smurfette / Smurfin. In 2016 had ze een aandeel in de komediefilm Zoolander 2, als zichzelf.

Daarna werd het stil, maar dit jaar was ze te horen in de kinderfilm Peppa's Cinema Party en ze spreekt binnenkort de stem in van het titelpersonage in de musical-animatiefilm Melody van producent/regisseur Jeremy Zag.

Woman's World
Op Instagram is te lezen dat het nummer Woman's World op 11 juli verschijnt. Een dag later verschijnt de bijbehorende videoclip. De beelden die daarbij gepaard gaan, laten weinig aan de verbeelding over. Zou jij een beschuitje met haar willen eten? Wel toch?

Wil je de opvallende beelden van Katy Perry graag zien? Je vindt deze op haar Instagram. Een foto vind je hier en de video springt misschien nog wel meer in het oog.

NieuwsFilm

meest populair