Chris Pratt bezoekt de 'Superman'-set van James Gunn

Chris Pratt bezoekt de 'Superman'-set van James Gunn

Er gaan constant geruchten rond dat de 'Guardians of the Galaxy'-acteur een rol in het DCU wil bemachtigen.

James Gunn is zeer actief op social media. De DC-baas en schrijver/regisseur van de nieuwe Superman beantwoordt niet alleen veel vragen van fans, maar deelt ook vaak foto's van de productie van de film.

Veel daarvan zijn setfoto's met castleden en andere Hollywoodsterren die de set komen bezoeken. Zo deelde Gunn vorige week nog een foto met Michael Rooker, en nu heeft hij er weer een gedeeld met niemand minder dan Chris Pratt.

Pratt en Gunn
Pratt heeft volgens Gunn geen rol in de film, maar er gaan wel langer geruchten rond dat de acteur in het DC Universe zal verschijnen. Acteur en regisseur werkten namelijk eerder samen aan de Guardians of the Galaxy-films voor Marvel.

Pratt werd onlangs gevraagd over de kans dat hij voor DC ging werken, en toen zei hij dat die "100%" was. "Vooral met James bij DC. Misschien is er daar iets [voor me]."

Op de set
De setfoto laat verder niets van de film zien, maar het lijkt erop dat Pratt en de andere gasten naar filmmateriaal kijken. En ze zien er zeker enthousiast uit. Onder de foto schrijft Gunn dat het "altijd fijn is als vrienden de set bezoeken."



NieuwsFilm

meest populair