'I Am Legend 2' gaat nog wel even duren, script is nog niet eens af

'I Am Legend 2' gaat nog wel even duren, script is nog niet eens af

Aldus Michael B. Jordan die wel enthousiast is over de samenwerking met Will Smith...

De updates over het vervolg I Am Legend 2 blijven de afgelopen jaren binnenstromen en onlangs liet hoofdrolspeler Will Smith zich er weer eens over uit nadat hij eerder zei het script te hebben gelezen.

Nu meldt zijn nieuwe tegenspeler Michael B. Jordan (Creed) echter dat het script nog helemaal niet af is. Wel zegt hij erg uit te kijken naar zijn volgende samenwerking met een groot Hollywood-icoon als Smith.

Gesprek met 'People'
Maar wie nu dus denkt dat het project snel gerealiseerd gaat worden, komt bedrogen uit. Schrijver Akiva Goldsman werkt nog steeds aan het script en er zijn ook geen verdere castleden of releasedatum bekend.

Het is inmiddels alweer meer dan twee jaar geleden dat voor het eerst werd aangekondigd dat Jordan naast Smith zou verschijnen in de sequel die het originele einde van I Am Legend gaat negeren en voortborduurt op een alternatieve versie waarin Smith zijn personage niet sterft.

Mooiere Darkseekers dankzij betere computertechnieken
De enige details die we voorlopig via Goldsman weten, is dat het verhaal zich enkele decennia na de gebeurtenissen in de eerste film zal afspelen.



NieuwsFilm

meest populair