Will Smith over de status van 'I Am Legend 2'; Komt het vervolg er nog wel?

Will Smith over de status van 'I Am Legend 2'; Komt het vervolg er nog wel?

Het is verdacht stil rondom zijn aangekondigde samenwerking met Michael B. Jordan...

Will Smith heeft inmiddels bevestigd dat het vervolg op de sciencefictionverfilming I Am Legend (2007) nog steeds vooruitgang boekt en dat zijn co-ster Michael B. Jordan nog steeds aan boord is.

De originele film speelt zich af jaren nadat een plaag het grootste deel van de mensheid doodt of in bloeddorstige monsters verandert, met Smith als enige immuun-overlevende in een dystopisch New York City.

Mensen, wees gerust
Smith sprak tijdens een gesprekssessie op het Red Sea International Film Festival in Saoedi-Arabië (via Screen Daily) over de geplande sequel:

"Ik had vanmorgen een telefoontje met Michael en het script is net binnengekomen, maar ik geef nu waarschijnlijk alweer te veel weg!"


Hij voegt eraan toe dat, hoewel zijn personage Robert Neville aan het einde sterft, er een alternatief einde op de DVD-extra's staat waarin hij overleeft en het verhaal in deze alternatieve wereld verder gaat.

Ook regisseur keert terug
Francis Lawrence regisseerde de $150 miljoen dollar kostende film, die wereldwijd $585 miljoen dollar opbracht (waarvan $256 miljoen in de VS).

Toen hij onlangs de 'Hunger Games'-prequel promootte, zei hij dat I Am Legend 2 één van de vele projecten op zijn agenda is, samen met Constantine 2 en een bewerking van Stephen King's The Long Walk.

NieuwsFilm

meest populair