Deze 6 films zie je vanaf deze week nieuw in de bioscoop

Deze 6 films zie je vanaf deze week nieuw in de bioscoop

Met deze week o.a. het vervolg op 'Winnie-the-Pooh: Blood and Honey'.

Onderstaande films zijn vanaf deze week nieuw te bekijken in de Nederlandse bioscopen.

Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2 (2024)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rhys Frake-Waterfield | Cast: Scott Chambers, Tallulah Evans, Ryan Oliva, Lewis Santer | Onze recensie
Winnie de Poeh, Knorretje, Uil en Teigetje besluiten de strijd aan te gaan in de stad Ashdown, de thuisbasis van Christopher Robin, en laten een bloedig spoor van dood en chaos achter.



Ezra (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tony Goldwyn | Cast: Tony Goldwyn, Robert De Niro, Vera Farmiga, Rose Byrne | Onze recensie
Max vertelt op het podium als stand-up comedian verhalen over zijn leven in New Jersey, en dan vooral verhalen over de warboel die zijn leven momenteel is. Want Max is gescheiden en woont als vijftiger weer bij zijn vader in huis. En dan is er zijn zoon Ezra, die gediagnosticeerd is met autisme. Ezra's impulsieve gedrag brengt hem regelmatig in de problemen en vormt soms zelfs een gevaar voor zichzelf. Wanneer een dokter erop staat dat Ezra naar een speciale school wordt gestuurd en medicijnen moet gaan nemen, neigt zijn moeder Jenna die de voogdij deelt met Max, hiermee in te stemmen. Omdat Max hier niets van wil weten, neemt hij Ezra mee op een onaangekondigde roadtrip door Amerika, met de 'geleende' auto van zijn vader. Bestemming: Los Angeles, want Max mag optreden in de talkshow van Jimmy Kimmel.



Haikyuu!! The Dumpster Battle (2024)
Bekijk de afbeeldingRegie: Susumu Mitsunaka | Cast: Ayumu Murase, Kaito Ishikawa, Yûki Kaji, Yûichi Nakamura
HAIKYU!! The Dumpster Battle is de vijfde film in de anime-franchise en draait om de spectaculaire volleybalwedstrijd tussen Karasuno en Nekoma High School in het kader van het nationale toernooi.



Maria Montessori (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Léa Todorov | Cast: Leïla Bekhti, Jasmine Trinca, Rafaëlle Sonneville-Caby, Raffaele Esposito | Onze recensie
In Rome, begin 20e eeuw, ontmoet Maria Montessori de succesvolle Franse courtisane Lili d'Alengy. Lili is Parijs ontvlucht om haar reputatie te beschermen, toen de leerstoornis van haar dochter aan het licht dreigde te komen. Maria legt op dat moment de basis voor haar nieuwe en baanbrekende onderwijsmethode. Door Maria leert Lili haar dochter kennen zoals ze is: niet alleen een meisje met een beperking, maar ook iemand met een sterke wil en talenten. Lili helpt op haar beurt Maria om haar ambities waar te maken.



Together 99 (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lukas Moodysson | Cast: David Dencik, Jonas Karlsson, Henrik Lundström, Gustaf Hammarsten | Onze recensie
In 'Together 99' brengt regisseur Lukas Moodysson de cast van Together opnieuw bij elkaar om vierentwintig jaar na de oprichting van de Tillsammans-commune de balans op te maken. Het is inmiddels 1999 en Klasse en Göran zijn de enige twee overgebleven leden van de groep. Om hun lusteloosheid wat te temperen, nodigt Klasse voor Görans verjaardagsfeest stiekem voormalige leden van de commune uit. Terwijl de vrienden van vroeger op een veelbewogen avond bijpraten, komen zowel oude littekens als nieuwe hoopvolle verhalen aan het licht.



Moving (1993)
Bekijk de afbeeldingRegie: Shinji Sômai | Cast: Kiichi Nakai, Junko Sakurada, Tomoko Tabata, Mariko Sudo | Onze recensie
Wanneer haar ouders uit elkaar gaan en haar vader Kenichi het ouderlijk huis verlaat, blijft de twaalfjarige Renko alleen achter met haar moeder Nazuna in Kyoto. Terwijl Nazuna nieuwe regels voor hun leven samen opstelt, maakt Renko haar eigen plannen. Alle veranderingen in het gezin vinden op haar voorwaarden plaats. Doe jezelf een plezier en beleef deze ondergewaardeerde klassieker op het witte doek in schitterend 4K.



NieuwsFilm