Nicole Kidman is teleurgesteld in haar man Keith Urban omdat hij drugs verheerlijkt

Nicole Kidman is teleurgesteld in haar man Keith Urban omdat hij drugs verheerlijkt

Nicole Kidman is teleurgesteld over Keith Urbans Instagram-bericht vanwege zijn verleden met verslavingen.

Nicole Kidman is niet zo blij met haar man. Keith Urban is namelijk verslavingsgevoelig en liet merken toch aan heroïne te denken.

De muzikant speelde laatst een akoestische versie van het liedje We Can't Be Friends van Ariana Grande. In zijn Instagram-video staat een stukje en hij schreef erbij alsof hij een drugsverslaving verheerlijkt: "Dit liedje is hoorbare heroïne."

Moeilijk afkicken
Keith en Nicole hebben een moeilijke tijd gehad door de verslavingen van de muzikant. Hij is afgekickt, maar dat ging niet gemakkelijk. Na zijn dubieuze opmerking vertelde een bron aan Woman's Day Magazine dat de actrice uit Aquaman moeite heeft met zijn Instagram-bericht.

De bron zei aldus Daily Mail hier: "Nicole zou hem nooit vragen om een bericht te verwijderen, maar ze is teleurgesteld in hem. Het bracht een donkere periode in hun leven naar boven waarin ze bijna uit elkaar gingen."

Hel op aarde
De bron vervolgde met: "Maar erger nog: Ze wil niet dat hun kinderen denken dat het iets is dat oké is of cool is of gemakkelijk te overkomen. Het stel is door een hel gegaan door zijn verslavingen."



NieuwsFilm

meest populair