Sterren uit 'Baby Reindeer' en 'Saw' in 'Jurassic World 4' te zien

Sterren uit 'Baby Reindeer' en 'Saw' in 'Jurassic World 4' te zien

Scarlett Johansson krijgt een hoop getalenteerde collega's om zich heen in de sequel.

De opnames van Jurassic World 4 moeten over dik twee weken al beginnen, dus logischerwijze komt er ook steeds meer naar buiten over de acteurs die de film bevolken.

We wisten al dat Scarlett Johansson, Jonathan Bailey, Rupert Friend en Manuel Garcia-Ruffo van de partij zijn, maar nu komen daar nog eens vijf opmerkelijke namen bij.

Opmerkelijke cast
Volgens ComingSoon.net zullen Richard Gadd (bedenker en hoofdrolspeler van Baby Reindeer), Saw-ster Tobin Bell, Mehcad Brooks (Supergirl, Joel McHale (Community en Oliver Jackson-Cohen (The Invisible Man) allen rollen hebben in de film.

Geen van de vijf zijn nog officieel bevestigd, maar dit lijkt met zicht op de opnames nog slechts een formaliteit. Universal Pictures zal ongetwijfeld snel duidelijkheid geven.

Semi-reboot
Glen Powell, binnenkort te zien in Twisters, liet onlangs nog weten een rol in de film te hebben afgewezen. Het script van de film werd geschreven door Jurassic Park-scenarist David Koepp.



Details over de plot worden nog geheimgehouden, maar er zouden geen sterren uit voorgaande films van de partij zijn. De film wordt daarbij gezien als een semi-reboot van de franchise.

Snelle productie
Gareth Edwards (Rogue One, Godzilla) regisseert de film, waarvan de opnames medio juni van start gaan in Londen.



Frank Marshall en Patrick Crowley produceren en Steven Spielberg fungeert als uitvoerend producent. De film moet in juli 2025 de bioscopen bereiken.

NieuwsFilm