Eva Mendes is blij dat ze een 'oude' moeder is: "Als 20-jarige vloekte en rookte ik nog"

Eva Mendes is blij dat ze een 'oude' moeder is: "Als 20-jarige vloekte en rookte ik nog"

Eva Mendes is trots op het moederschap op latere leeftijd en heeft geen spijt van haar keuze.

Eva Mendes weet dat ze in de ogen van anderen een 'oude' moeder is. Dat maakt de actrice niets uit, want ze is precies op het juiste moment moeder geworden. Ze heeft twee dochters met Ryan Gosling en is heel blij met de keus.

Ze vertelde hier aan People: "Toen ik 40 jaar was, was het groot nieuws voor mensen dat ik zwanger was. Dat was het niet voor mij. Toen ik 42 jaar was en zwanger was van de tweede, zeiden mensen dat ik zo moe zou zijn."

Best belachelijk
Eva vervolgde met: "Want dat was de reden dat mensen kinderen krijgen rond hun 20ste. Ik vond dat het meest belachelijke wat ik ooit heb gehoord. Ik heb nu meer geduld. Als 20-jarige vloekte en rookte ik en kon ik dus beter niet in de buurt van de kinderen zijn."

Ook zei de 50-jarige actrice uit Place Beyond the Pines: "Ik had geen kinderen kunnen opvoeden in welk ander deel van mijn leven dan nu. Het maakt verschil nu dat er twee kinderen meekijken. Het is eng maar oké, want ik probeer dagelijks die betere persoon te zijn."

Op leeftijd
Door kinderen 'op leeftijd' te krijgen, was de keus haar acteercarrière te pauzeren gauw gemaakt. Eva zei: "Een carrière komt en gaat. Maar kinderen zijn maar een keer klein. Ik wist dat alles wat ik wel of niet zou doen meteen effect op hen zou hebben."



Meer over Eva's besluit volgt in de YouTube-video van The View.

NieuwsFilm

meest populair