Esther Rose, dochter van Ewan McGregor, schittert nu ook voor de camera

Esther Rose, dochter van Ewan McGregor, schittert nu ook voor de camera

Dochter Esther Rose McGregor trekt aandacht als model en muzikant in reclame voor Celine.

Star Wars-held Ewan McGregor krijgt concurrentie van zijn eigen dochters. Na zijn eerste dochter trekt nu de 22-jarige Esther Rose alle aandacht van de camera's naar haar toe.

Esther Rose is namelijk te zien in een nieuwe reclame van het Franse parfummerk Celine. Esther werkt al jaren als model, net als haar oudere zus Clara. Clara McGregor is naast model ook actrice, schrijver en regisseur. Ze is samen met haar vader nu te zien in een road movie.

Net zo'n talent
Esther McGregor belooft net zo talentvol te zijn als haar zus en vader. Ze is namelijk naast model ook muzikant. Ze speelt in de band French Thyme en zingt zowel Franstalig als Engelstalig. Daarnaast is ze ook een tattoo artist.

Hier in dit artikel van People valt meer over haar te lezen. Ook vertelde ze over het tatoeëren: "Ik wil de manier waarop mensen naar zichzelf kijken verbeteren. Ik wil dat ze zich lekker voelen in hun lijf. Mijn tattoos reflecteren mezelf."

Met haar vader
Esther is in een cameo te zien in de Disney+ serie Obi-Wan Kenobi van haar vader. Ewan McGregor vertelde dat ze voor dat rolletje auditie had gedaan. In de YouTube-video van Celine is hun gelijkenis opvallend.



NieuwsFilm

meest populair