De regisseurs van 'Abigail' bereiden ons voor op een "zeer R-rated"-horrorfilm "doordrenkt met bloed en gruw."

De regisseurs van 'Abigail' bereiden ons voor op een "zeer R-rated"-horrorfilm "doordrenkt met bloed en gruw."

"Abigail heeft dezelfde leuke, campy [toon] als 'M3GAN', maar het heeft ook een zeer zekere R-rating." aldus Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett

"Bloed en gruw" zijn de veelbelovende woorden die we uit de monden van regisseurs Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett horen in een interview over hun nieuwste horrorfilm Abigail.

"We zijn grote M3GAN-fans," vertelt Gillett in een interview met Empire, "en Abigail heeft diezelfde leuke, campy [toon], maar het heeft ook een zeer zekere R-rating. Abigail zal doordrenkt zijn met bloed en gruw."

Toproofdier
De horrorfilm gaat over een groep criminelen die een jong meisje, genaamd Abigail, kidnappen en haar naar een verlaten landhuis brengen. Hier krijgen ze de opdracht om 24 uur bij het meisje te blijven. Makkie, denken ze. Totdat het meisje haar tanden laat zien.

En die tanden zijn niet gebruikelijk volgens de regisseurs: "We wilden dat ze (de tanden van Abigail) er oer-en dierlijker uitzagen dan de gebruikelijke vampiertanden. Die van Abigail zijn een soort tanden bovenop de tanden, zoals de mond van het toproofdier, een haai."

Schade aanrichten
"Als toproofdieren hun mond opendoen, zie je dat ze ontworpen zijn om zoveel mogelijk schade aan te richten," aldus Gillett en Bettinelli-Olpin.



De kansen zien er niet goed uit voor de criminelen, gespeeld door o.a. Melissa Barrera, Dan Stevens, Kathryn Newton en Kevin Durand, zoals de eerder gedeelde foto met een met bloed doordrenkte Melissa Barrera al suggereerde.

Stroperig bloed
"Ons ding met bloed is: het moet altijd stroperig aanvoelen. Zodra het dun aanvoelt, is het niet interessant. We willen dat het bij je blijft," zegt Gillett.



NieuwsFilm

meest populair