Trailer en poster voor horrorthriller 'Abigail': criminelen ontvoeren Dracula's dochter

Trailer en poster voor horrorthriller 'Abigail': criminelen ontvoeren Dracula's dochter

'Scream'-makers Tyler Gillett en Matt Bettinelli-Olpin hadden weer de regie...

Radio Silence, de studio achter Ready or Not en de recente twee Scream-vervolgen, hebben een trailer en poster onthuld voor hun aankomende monstermovie Abigail van Universal Pictures.

Het project bleef grotendeels in mysterie gehuld sinds het vorig jaar werd aangekondigd, met als werktitel 'Dracula's Daughter' en het gegeven dat het een onverwachte kijk was op de kennis van Universal Monsters.

Bloeddorstige nieuwe visie op de vampierfilm
Nadat een groep criminelen de 12-jarige ballerinadochter van een machtige onderwereldfiguur hebben ontvoerd, eisen ze een losgeld van 50 miljoen dollar en bewaken haar in een afgelegen landhuis. Wanneer de ontvoerders echter een voor een beginnen te verdwijnen, ontdekken ze tot hun afgrijzen dat ze niet met een normaal meisje opgesloten zitten.

De cast bestaat onder andere uit Melissa Barrera, Dan Stevens, Kathryn Newton, Kevin Durand, Angus Cloud en Alisha Weir als de enge Abigail.

Nederlandse release onbekend
Vanaf 19 april verschijnt Abigail in de Amerikaanse bioscopen. Of deze uiteindelijk ook ons land gaat bereiken lijkt een kwestie van afwachten.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair