Gedumpte 'Scream VII'-actrice Melissa Barrera reageert: "ik stop niet"

Gedumpte 'Scream VII'-actrice Melissa Barrera reageert: "ik stop niet"

De actrice deelde enkele berichten op sociale media waardoor ze niet langer welkom is.

Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Melissa Barrera. Zij was in de twee bijzonder succesvolle nieuwe delen in de Scream-franchise te zien, maar zij mag niet meer terugkeren. Barrera laat nu van zich horen.

In het vijfde en zesde deel was Barrera te zien als Sam Carpenter, de halfzus van Tara Carpenter (Jenna Ortega). Zij zou ook weer terugkeren voor het zevende deel, maar nu blijkt dat zij niet langer welkom is vanwege bepaalde berichten op social media.

Verhaal
Barrera deelde op Instagram artikelen waarin de aanvallen van Israëlische strijdkrachten worden beschreven als "genocide en etnische zuivering" en Israël wordt omschreven als een "gekoloniseerd land".

Dit schoot studio Spyglass in het verkeerde keelgat. Zij ondernamen dan ook snel actie en beëindigden hun samenwerking met Barrera. Een woordvoerder van Spyglass zei het volgende: "We hebben geen tolerantie voor antisemitisme of het aanzetten tot haat in welke vorm dan ook".

Reactie
Nu laat Barrera weer van zich horen. Ondanks het feit dat dit een grote tegenslag is, laat zij weten door te zullen gaan: "Ten eerste wil ik duidelijk maken antisemitisme en islamofobie te veroordelen. Ik veroordeel haat en vooroordelen van welke aard dan ook tegen welke groep mensen dan ook".



"Als een trotse Mexicaan voel ik de verantwoordelijkheid van het hebben van een platform dat me het voorrecht geeft gehoord te worden. Ik probeer dat dan ook te gebruiken voor belangrijke kwesties waar ik om geef. Ik wil mijn stem lenen aan degenen die dat nodig hebben".

Visie
Barrera vervolgt: "Iedere persoon op deze aarde, ongeacht religie, ras, etniciteit, geslacht, seksuele geaardheid of sociaaleconomische status, verdient gelijke mensenrechten, waardigheid en natuurlijk vrijheid"



"Ik bid elke dag en nacht dat er niet nog meer mensen zullen sterven, dat er niet nog meer geweld gepleegd zal worden en dat we vreedzaam kunnen samenleven. Ik zal blijven spreken voor degenen die het het meest nodig hebben en blijven pleiten voor vrede en veiligheid, voor mensenrechten en vrijheid. Stilte is geen optie voor mij".

NieuwsFilm

meest populair