Ewan McGregor wist niet dat zijn dochter zo'n talent voor film heeft: "Zwaar onder de indruk"

Ewan McGregor wist niet dat zijn dochter zo'n talent voor film heeft: "Zwaar onder de indruk"

Clara McGregor maakt regiedebuut met road movie samen met vader Ewan McGregor als medespeler.

Clara McGregor schreef een road movie over een reis die een vader en dochter zouden maken. Ze wilde het zelf regisseren en produceren en vroeg of haar vader Ewan McGregor de rol van vader op zich wilde nemen. Clara speelde de dochter.

Clara was al te zien in de film The Birthday Cake. Ze vertelde dat een heel creatief team meewerkte aan het maken van Bleeding Love onder haar bezielende leiding: "Het was van begin tot eind zo leuk. Het startte jaren geleden met een idee naar aanleiding van mijn relatie met mijn vader."

Creatief talent
Ewan McGregor vertelde hieronder in de YouTube-video van Today oprecht verrast te zijn over het creatieve talent van zijn dochter. Hij zei: "Ik wist niet wat te verwachten en was zwaar onder de indruk van het scenario. Het verhaal is prachtig en het is mooi geschreven."

Over de samenwerking met haar zei de ster uit Star Wars: "Het voelde vertrouwd en ging gemakkelijk. Clara had alles al geregeld met de crew en ik hoefde alleen maar te verschijnen in New Mexico."

Band is te zien
Ewan zei ook: "Ik vind zelf dat je wel ziet dat we elkaar goed kennen. Onze band en onze geschiedenis zie je van het scherm afknallen."



NieuwsFilm

meest populair