Kaia Gerber vindt de carrière van haar moeder Cindy Crawford ongeloofwaardig

Kaia Gerber vindt de carrière van haar moeder Cindy Crawford ongeloofwaardig

Kaia Gerber, bekend model en actrice met beroemde ouders, bespreekt nepotisme en haar carrière.

Kaia Gerber staat al vanaf haar geboorte in de spotlights. Haar ouders zijn het mannelijk model Rande Gerber en het topmodel Cindy Crawford. De 22-jarige is zelf ook model en brak door als actrice met haar rol in Bottoms.

Kaia is dus een nepo-baby en zegt eerlijk hier in een interview met WSJ Style: "Ik denk niet dat dit onderwerp zal verdwijnen, dus ik accepteer het voor wat het is. Ik ben me ervan bewust dat nepotisme veel mooie dingen voor me doet. Ik kan mijn ouders om advies vragen en daarop vertrouwen. Dat kan zelden in deze industrie."

Best ongeloofwaardig
De bekendheid van haar ouders is voor haar duizelingwekkend en moeilijk te geloven. Ze zei: "Ik wist wel dat mijn moeder beroemd was. Maar zo'n icoon ... Ik begreep dat destijds niet. En wat ze van haar carrière maakte, terwijl zij niemands stappen kon volgen ..."

In de onderstaande YouTube-video van WSJ zei ze over haar samenwerking met Laura Dern aan de serie Palm Royale: "Laura is het perfecte voorbeeld van het hebben van creatieve grenzen en die te beschermen en toch aardig te blijven."

Fijne werkplek
Kaia zei ook: "Laura creëert een fijne werkplek voor iedereen. Ze wil zeker weten dat iedereen zich fijn voelt op de filmset, dat ze filmmakers zijn ongeacht hun rol."



NieuwsFilm

meest populair