Topacteur J.K. Simmons enorm gespierd, maar niet voor een filmrol

Topacteur J.K. Simmons enorm gespierd, maar niet voor een filmrol

Na meerdere keren te zwaar zijn geweest had de met een Oscar bekroonde acteur er genoeg van.

J.K. Simmons is al decennialang een grote naam in Hollywood. De acteur was te zien in tientallen films en series, maar een echte spierbundel speelde hij nooit. Deze rollen kan hij nu wel aan als we kijken naar zijn recente kiekjes.

Simmons, o.a. bekend van Spider-Man: No Way Home en Whiplash (voor laatstgenoemde won hij zelfs een Oscar), mag dan wel al bijna 70 jaar oud zijn, hij is enorm gespierd. De reden hiervoor? De geliefde acteur had 'er gewoon zin in'.

Reactie
Vandaag de dag brengt Simmons heel wat uurtjes door in de sportschool. Enkele jaren geleden vond de acteur zijn conditie niet goed genoeg, waardoor hij besloot hier wat aan te doen. Recentelijk liet hij zich hierover uit.

Zo zei Simmons al eerder: "Ik ben twee keer echt enorm dik geweest in mijn leven, maar toen me dat voor een tweede keer overkwam zei ik tegen mezelf: 'Dit was de laatste keer. Ik ga nu sporten en voor de rest van mijn leven wil ik een goede conditie hebben'."

Rol
Ondanks het feit dat Simmons dit niet voor een rol doet, helpt hem dit wel om zich beter in te kunnen leven in bepaalde personages. Zo vervolgt de acteur: "Ik moest de baas spelen van een Aryan Brotherhood in een gevangenis, maar ik was te zwaar en een 'softie'."


"Toen ik deze serie terugkeek dacht ik: 'Wow, ik kom echt niet geloofwaardig over. Ik moet naar het krachthonk en daar wat aan doen!'" Sindsdien is Simmons een behoorlijke spierbundel.

NieuwsFilm

meest populair