Dochter van Madonna laat niets aan de verbeelding over: Zo moeder zo dochter?

Dochter van Madonna laat niets aan de verbeelding over: Zo moeder zo dochter?

Lourdes Leon, dochter van Madonna, poseert samen met Amelia Hamlin in een artistieke fotoshoot voor Perfect.

Een wereld zonder een uitgesproken ster als Madonna lijkt onmogelijk. Gelukkig heeft de zangeres, danseres en actrice een groot deel van haar genen doorgegeven aan haar dochter Lourdes Leon.

Het 27-jarige model ging samen met de 22-jarige Amelia Hamlin, dochter van acteurs Lisa Rinna en Harry Hamlin, uit de kleren voor een fotoshoot van Perfect. Deze nepokids laten niets aan de verbeelding over, zoals hier te zien is in het artikel van Daily Mail.

Extreem en artistiek
Lourdes draagt een bustier en jarretels, zoals haar moeder wel vaker draagt. Het zwart met wit staat dochter 'Lola' in elk geval goed. Amelia wordt gespot met zelfs minder en het felrode vlamt goed op. In het blad staan soortgelijke, artistieke foto's van andere sterren, die net als deze twee 'babes' in New York wonen.

De vader van Lourdes is acteur Carlos Leon. Lourdes is overigens - net als haar moeder - ook de muziek ingedoken. Naar eigen zeggen voelt de jonge zangeres zich helemaal thuis in de muziekindustrie. Ze zal dit jaar op festivals staan.

Miljoen keer dank
Lourdes plaatste een deel van de fotoshoot op haar Instagram, verdeeld over verschillende berichten. Hieronder schreef ze: "1 miljoen dank" en haar kijkers zijn haar ongetwijfeld op hun beurt dankbaar.



NieuwsFilm

meest populair