Kaia Gerber, dochter van Cindy Crawford en vriendin van Austin Butler, verrast als actrice

Kaia Gerber, dochter van Cindy Crawford en vriendin van Austin Butler, verrast als actrice

Kaia Gerber, het opvallende model en de vriendin van Austin Butler, krijgt steeds meer opdrachten in Hollywood en verraste al in Bottoms.

Als er iemand steeds meer opvalt in filmland, is dat Kaia Gerber wel. De knappe vriendin van Austin Butler lijkt steeds meer opdrachten te krijgen in Hollywood.

Het 22-jarige model rolde door haar beroemde moeder, topmodel Cindy Crawford, als kind al in de modellenwereld. In 2018 ontwikkelde ze een eigen kledinglijn met de beroemde ontwerper Karl Lagerfeld. Maar ze wilde meer.

Leuke rollen
Vanaf haar vijftiende pakte ze namelijk af en toe een filmproject op als Sister Cities, Rich Kids of Instagram en American Horror Stories. In 2022 verraste ze in de film Babylon met Brad Pitt en Margot Robbie en in 2023 was ze te zien in de tienerkomedie Bottoms.

In de onderstaande YouTube-video van Critqal vertelde ze hoe ze te werk gaat: "Ik las het scenario van Bottoms en ze waren nog niet begonnen met de audities. Ik koos toch maar een scène, nam het op en stuurde het naar hen toe. Niemand zat er op te wachten, maar ze kregen het toch."

Uniek scenario
Ook zei ze: "Ik heb niet eerder zo'n scenario gelezen. Ik wou dat ik zo'n film gezien had toen ik opgroeide." Intussen is Kaia Gerber toe aan haar volgende rol. Ze is te zien in de serie Palm Royale - eveneens een uniek verhaal.



NieuwsFilm

meest populair