De mooie dochters van Ewan McGregor raken al best bekend in filmland

De mooie dochters van Ewan McGregor raken al best bekend in filmland

Ewan McGregor heeft een succesvolle carrière in de filmindustrie en is trots op zijn vijf kinderen.

Ewan McGregor heeft al veel bereikt in zijn leven. Zo zit de acteur in goede films als Trainspotting, Star Wars en The Impossible. En zo heeft hij vier dochters en een zoon, verdeeld over twee relaties.

De oudste, Clara McGregor, is 27 jaar oud. Ze is succesvol als model met opdrachten voor Playboy en Bluebella. Daarnaast start zij ook in filmland als actrice en producer. Zo is ze te zien in The Birthday Cake en American Horror Story.

Bekend in filmland
De tweede dochter, Esther McGregor, is 22 jaar oud. Zij is erg creatief. Naast dat zij model staat voor Fendi en andere merken is zij ook een tattoo artist. Ook speelt zij in een bandje genaamd French Thyme en pakt zij bijrolletjes op.

Ewan McGregor zei in The Late Late Show with James Corden over haar: "Ik weet zeker dat anderen denken dat zij een rol door mij kreeg in Obi Wan Kenobi. Maar dat was niet zo. Ze deed auditie en was gewoon briljant."

Trotse vader
Ewan is een betrokken vader en trots op zijn kinderen. Meer over hen staat hier in het artikel van People. In de onderstaande YouTube-video van IGN staat meer over de nieuwe road movie Bleeding Love van Ewan McGregor en Clara McGregor.



Clara en Esther heeft Ewan met zijn eerste vrouw, Eve Mavrakis. Zij adopteerden daarna Jamyan en Anouk. Ewan is gescheiden en hertrouwd met de actrice Mary Elizabeth Winstead. Zij hebben een zoon, genaamd Laurie.

NieuwsFilm

meest populair