3 Nederlandse actrices die in 2023 je mond wagenwijd open lieten vallen

3 Nederlandse actrices die in 2023 je mond wagenwijd open lieten vallen

In 2023 pakten Katja Schuurman, Jennifer Hoffman en Geraldine Kemper ons helemaal in

Het jaar 2023 is nu zo'n elf dagen afgerond. Het was niet alleen een jaar met veel mooie films, maar we konden ons ook vermaken met de Nederlandse actrices op Instagram. Voor de broodnodige aandacht gingen ze soms best ver in hun doen en laten op de social.

Hieronder posts van drie Nederlandse actrices die ons vorig jaar verrasten met opvallende foto's op Instagram. We verwijzen door naar onze eerdere artikelen.

#1. Katja Schuurman en een pak melk
"Zo. Nu eerst een pak melk. (En ja inderdaad #freethenipple #??)," schreef Katja bij een foto waarop we haar met een pak melk zien. Zelf verwijst ze uiteraard naar haar tepels die duidelijk klaarblijkelijk naar vrijheid smachten. Wil je de foto van Katja zien, check dan ons artikel uit januari 2023.

#2. Jennifer Hoffman: Volle jopen
"Ach ja. Volle jopen. Es war einmal? #throwback naar een shoot voor de @janmagazinenl toen #vliegschaamte nog niet bestond," typte Jennifer Hoffman bij een throwback-foto op Instagram. We zien haar in zwarte badkleding in het water. En een zwarte zonnebril.

#3. Geraldine Kemper voor het goede doel
"Zo trots op het project. Op de vrouwen. Op Jasper Suyk," schrijft de in 1990 geboren blondine op Instagram. "N**kt voor het goede doel. Tuurlijk! Alle opbrengst van het boek gaat naar ActionAid, waar ik ambassadeur van ben, Return to Sender en Pink Ribbon." Zien? Bekijk de foto's van Geraldine via ons eerdere artikel.

NieuwsFilm

meest populair