'Wednesday'-actrice scoort hoofdol in nieuwe film van Taika Waititi (Thor: Ragnarok)

'Wednesday'-actrice scoort hoofdol in nieuwe film van Taika Waititi (Thor: Ragnarok)

Wordt dit de rol die van Jenna Ortega ook een grote filmactrice maakt?

Wednesday-ster Jenna Ortega zal naar verluidt de titelrol spelen in de volgende film van Taika Waititi: Klara and the Sun. The InSneider bracht dit naar buiten zonder enige verdere details.

Klara and the Sun is een verfilming van het gelijknamige boek van Kazuo Ishiguro, waarin Klara een 'kunstmatige vriendin met buitengewone vaardigheden' is.

Kunstmatige intelligentie
Klara bekijkt vanuit haar plek in de winkel het gedrag van iedereen die binnenkomt en op straat loopt, in de hoop dat een klant haar zal kiezen.

Dahvi Waller (Mrs. America schreef de eerste versie van het script, dat waarschijnlijk verder bewerkt zal worden door Waititi. De opnames moeten in maart beginnen.

Drukke Taika
De naam van Waititi is ondertussen ook aan een hoop andere projecten verbonden: een Star Wars-film, een reboot van Flash Gordon en een verfilming van de beroemde manga en anime Akira.



Momenteel draait Waititi's meest recente film in de bioscopen: Next Goal Wins, een voetbalkomedie met Michael Fassbender die kon rekenen op matige recensies en maar weinig opbracht.

Nog veel onduidelijk
Waititi is ook te zien in de kritisch bejubelde piratenserie Our Flag Means Death.



Het is nog onduidelijk wanneer Klara and the Sun moet verschijnen en of het een bioscoopfilm of streamingfilm betreft.

NieuwsFilm

meest populair