Yolanthe Cabau wist met deze foto heel Instagram te veroveren

Yolanthe Cabau wist met deze foto heel Instagram te veroveren

In 2019 zagen we Yolanthe in de wilde natuur, een heel landelijk.

Actrice en celeb Yolanthe Cabau was flink aan het feesten de afgelopen dagen en dat heeft ze waarschijnlijk ook helemaal verdiend. Het nieuwe jaar is ook voor haar begonnen en we gaan zien in welke films en series ze gaat opduiken.

Vandaag duiken we weer even de geschiedenisboeken in en komen we een foto van Yolanthe tegen uit 2019. En die viel bij heel wat mensen goed in de smaak.

Boer zoekt vrouw?
In dat jaar was Yolanthe te zien in F*ck de liefde met ook Bo Maerten en Thijs Römer en ze speelde een hoofdrol in de tien afleveringen van de tv-serie DNA die te zien was op SBS6.

Op de foto zien we Yolanthe in een natuurlijke omgeving tegen een boom zitten. Het zou bijna een foto kunnen zijn voor het nieuwste seizoen van Boer zoekt vrouw, alhoewel... Je moet het zelf maar even beoordelen via onderstaande link.

Geen grenzen
De opzienbarende foto van Yolanthe werd vermoedelijk gemaakt voor het magazine Grazia, en Yolanthe zette er de tekst "Droom zonder angst, heb lief zonder grenzen". Mogelijk was Yolanthe op dat moment een beetje verliefd. Dromerig ziet ze er in ieder geval wel uit.


Hierboven een reeks recente foto's en beelden tijdens het Oud & Nieuw-feestje van Yolanthe. Ze was in Aspen in de Verenigde Staten, samen met onder andere Yasmin Karssing.

NieuwsFilm

meest populair