Yolanthe Cabau en haar zussen zien er prachtig uit tijdens feestje in Amsterdam

Yolanthe Cabau en haar zussen zien er prachtig uit tijdens feestje in Amsterdam

Kerst was groots voor de familie Cabau die er weer prachtig uitzien.

Een paar dagen geleden plaatsten we al een reeks foto's van het kerstfeest van Yolanthe Cabau en haar familie. Op die foto's zagen we Yolanthe onder meer met haar vele zussen. Nu hebben we een nieuwe reeks die nog uitbundiger is.

De bekende brunette deelde de foto's op haar eigen Instagram en we zien dit keer nog meer van de fantastische jurkjes die Yolanthe en haar zussen aan hebben. We zien ook andere familieleden of vrienden.

Amsterdam
Dit keer was de actrice uit films als Just Say Yes en Liefde zonder grenzen een keertje niet op Ibiza. Ze was voor het feest in Amsterdam. Dit betekent niet dat ze minder feestelijk was gekleed dan op het partyeiland. Ze is te zien in een rode glitterjurk.

We zien Yo onder meer op straat in Amsterdam, samen met haar zussen Marina en Rebecca en haar broer Xavier. Uiteraard ontbreekt Yolanthe's zoon Xess niet.

Familie
Het lijkt erop dat de familie Cabau hun feestje vierde nabij het (voormalig) Vietnamese restaurant Vien in de Frederik Hendrikbuurt in Amsterdam. Check de feestelijke foto's van Yolanthe en haar familie hieronder.



NieuwsFilm

meest populair