Yasmin Karssing heeft weinig om het lijf in badkamer op Insta-foto

Yasmin Karssing heeft weinig om het lijf in badkamer op Insta-foto

Ze was in 2022 te zien in 4 producties.

De Nederlandse celeb Yasmin Karssing alias zangeres Yazzie acteert ook nog regelmatig. Grote rollen heeft ze niet en het lijkt er vaak op dat ze zich meer in het uitgaansleven bevindt, dan dat ze echt aan het werk is.

Nu het jaar alweer bijna voorbij is, zien we op de IMDb dat Yasmin in vier noemenswaardige producties te zien is geweest. Ze was ze in het begin van 2022 te zien in Merindu Cahaya de Amstel en had ze een bijrol/figurantenrol in de grotere Amerikaanse serie Atlanta.

In de Nederlandse tv-serie Tropenjaren was ze in een aflevering te zien als het personage Kim en ze werkte mee aan de korte film Samen, waarin ze volgens de IMDb de rol van "vrouw" speelt.

Zonnebril kwijt: paniek?
"toen ik mijn bril nog had voordat ik deze verloor voor de 838293 keer... kan iemand alsjeblieft zonnebriltrackers maken 👽," schrift Yasmin ongetwijfeld met een knipoog op Instagram bij een zeer opvallende foto.

We zien de brunette uit Heerlen met een selfie voor een badkamerspiegel staan. Haar iPhone legt de celeb vast in een bijzonder minuscule bikini. Oh ja, Yasmin.. Je zonnebril zit gewoon in je haar.


De foto van de 28 jarige Yasmin Karssing zien? Check deze dan op haar Instagram-pagina.

Bekijk de afbeeldingBILLEN VAN ABBEY HOES
Abbey Hoes gooit haar billen in de strijd op Insta-foto's

Bekijk de afbeeldingDECOLLETÉ VAN KATE UPTON
Kate Upton pronkt met haar bewonderenswaardige decolleté


NieuwsFilm

meest populair