Catherine Zeta-Jones en Michael Douglas verrassen opnieuw met gapend leeftijdsverschil

Catherine Zeta-Jones en Michael Douglas verrassen opnieuw met gapend leeftijdsverschil

Catherine Zeta-Jones en Michael Douglas zijn op vakantie in India en nemen gekke selfies met het gezin

Catherine Zeta-Jones is dol op fotograferen - en dat is maar goed ook, want zo trakteert zij haar volgers regelmatig op een kijkje in haar extravagante levensstijl.

In eerdere Instagram-berichten vertelde de 54-jarige actrice uit Wednesday en Chicago al dat ze met haar man, de legendarische acteur Michael Douglas, in India zat. Maar een nieuwe reeks onthult dat haar kinderen ook mee zijn. Op een selfie staat het hele gezin vrolijk op de foto.

Gekke selfies
"Selfie stick gekkigheid", noemt ze het. Op die foto hieronder toont de 79-jarige acteur uit Ant-Man and the Wasp en Basic Instinct zijn spierballen, terwijl zijn vrouw en dochter een 'duckface' trekken en zijn zoon lijkt te brullen. Op een tweede en derde foto proberen ze andere rare gezichten uit.

Ze genieten overduidelijk van hun tocht en staan waarschijnlijk voor een tempel. In een ander berichtje toont Catherine haar overbekende stijlvolle look. Ze staat in witte kleding met hoed de ondergaande zon te fotograferen.

Nieuwe film
Ze schrijft erbij: "Ik solliciteer naar een rolletje in Indiana Jones. Misschien komt het er wel van. Het nog altijd verliefde stel met een gat van 25 jaar weet in elk geval de wereld nog te bekoren."



NieuwsFilm

meest populair