Glen Powell laat zich uit over het datinggerucht met 'Anyone But You'-collega Sydney Sweeney

Glen Powell laat zich uit over het datinggerucht met 'Anyone But You'-collega Sydney Sweeney

De acteur denkt voorlopig niet aan daten en zijn collega is zeer gelukkig met haar vriend.

Enkele dagen geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over Sydney Sweeney en Glen Powell. De twee acteurs zijn te zien in Anyone But You, waarin ze 'een koppel' spelen, maar ook in het echte leven lijken ze behoorlijk close. Hier laat Powell zich nu over uit.

Powell, o.a. bekend van Top Gun: Maverick, is de laatste paar weken behoorlijk veel te zien op de Instagram-pagina van Sweeney. Het is logisch dat de actrice reclame wil maken voor haar nieuwste film, maar als je de kiekjes van de twee bekijkt lijken ze net een koppel.

Relaties
Sweeney heeft al sinds 2018 een relatie met Jonathan Davino en afgelopen jaar liet het koppel weten verloofd te zijn, maar hij is zo goed als nauwelijks te zien met de actrice. Powell zette echter nog niet zo heel lang een punt achter zijn relatie met Gigi Paris.

Er doet een gerucht de ronde dat zij geen zin had om met de acteur door te gaan, aangezien ze hem te close vond met Sweeney. De Instagram-pagina van de actrice staat ook vol met berichten van mensen die haar beschuldigen vreemd te gaan, maar schuilt hier enige waarheid achter?

Reactie
Powell reageert hier nu zelf op. Volgens hem is dit enkel en alleen om de film in het zonnetje te zetten: "Ik zal niet ontkennen dat ik het heel goed kan vinden met Sydney, maar zij weet als geen ander hoe je gebruik kan maken van deze situatie voor extra publiciteit".




"Ze is erg slim en ik geniet van onze samenwerking, maar of wij echt samen zijn? Mijn relatie is recentelijk op de klippen gelopen. Ik was samen met iemand waarvan ik echt hield en voor wie ik echt gaf, dus dat was moeilijk en ik moet het nog steeds verwerken. Sydney is dolgelukkig met haar relatie en doet hier alles voor".

NieuwsFilm

meest populair